Klikk her for å vise DINE bannere på denne siden og kun betale for suksess

Flyselskaper Aviation Kultur Nyheter porsjoner Turisme Transport Travel Wire News Storbritannia

Pilot flyr siste flyvning for Royal Household

Written by Linda S. Hohnholz

I dag, Luxaviation Storbritannia kunngjør at sjefpiloten Glyn Anderson trekker seg fra å fly kommersielle flyvninger, inkludert hans kongelige plikter, etter utmerkede 25 års tjeneste.

Anderson har vært i Luxaviation UK siden selskapets oppstart i 1996 og har blant annet vært ansvarlig for å støtte Medlemmer av kongefamilien på offisielle engasjementer. Den 27. april 2022 fullførte Anderson sin siste flytur for kongehuset, der han fikk kongelig anerkjennelse for sin utvidede tjeneste.

Glyn Anderson, sjefpilot ved Luxaviation UK, sier:

"Jeg er beæret over å ha støttet pliktene til kongehuset de siste 25 årene."

"Og jeg var henrykt over å motta et signert bilde og plakett som anerkjennelse.

Når jeg trekker meg tilbake fra mine kommersielle flyoppgaver, vil det gi meg tid til å fokusere på mine andre oppgaver i Luxaviation UK som sjefpilot og flåtesjef."

George Galanopoulos, Luxaviation UKs administrerende direktør og leder for chartersalg, Europa, for Luxaviation Group, sier: «Glyn har vært en integrert del av vår Royal Household-operasjoner i Luxaviation UK, og nå vil han overlate disse tøylene til andre besetningsmedlemmer.

«Å forstå kundenes behov og forventninger er en viktig del av privat charter. Glyns verdsatte tjeneste gjenspeiler naturen til prinsippene våre hos Luxaviation, og sikrer den høyeste standarden for kvalitetskontroll, samtidig som den opprettholder den strengeste konfidensialitet og personvern for våre flyers – uansett hvor høy profil de måtte være.»

Siden 1964 har Luxaviation Group skreddersydd private reiseopplevelser for et globalt klientell. Grunnlagt av André Ganshof van der Meersch, en belgisk entreprenør, pilot og adelsmann, tar vår femti pluss-årige historie fortsatt stolt flukt med vår forpliktelse til å skape fortreffelighet gjennom visjonære, banebrytende og innovative private luftfartsopplevelser.

Luxaviation Group består av de beste luftfartsmerkene: Luxaviation, Luxaviation Helicopters, Starspeed og ExecuJet. Våre mer enn 1300 ansatte jobber i en operasjon døgnet rundt på fem kontinenter, og leverer fantastisk service innen områdene flyadministrasjon for private og kommersielle fly, private flychartertjenester og ledelse og drift av VIP-passasjerterminaler på 23 flyplasser rundt kloden.

Konsernet har alltid vært innovative i ånden, og har utnyttet sitt globale perspektiv, og bærer verdien av grunnleggeren inn i sin transformasjon som verdens fremste selskap for luksusopplevelser. Gjennom utviklingen av skreddersydde luksusreisepakker i private jetfly, ulike foretak, fine viner og vårt helt eget Luxaviation Client Service Training Academy, er vi beæret over å utvikle merkevaren vår i tråd med det stadig skiftende luksusreiselandskapet.

Relaterte nyheter

Om forfatteren

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz har vært sjefredaktør for eTurboNews i mange år.
Hun elsker å skrive og legger stor vekt på detaljer.
Hun har også ansvaret for alt premiuminnhold og pressemeldinger.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar

  • Jeg vant $7,000,000 2 2 (sju millioner dollar) i powerball-lotteriet, jeg tok et råd fra en som snakket om denne flotte trollformleren kalt Priest Salami, personen la et vitnesbyrd på en blogg hvor han takket prest Salami for hvordan han hjalp ham med å vinne lotteriet ved å sende ham vinnernummeret, jeg var nysgjerrig og jeg trodde det var en spøk ikke før jeg kontaktet denne trollformelen for å vite selv hvordan dette fungerer fordi jeg har brukt mye på å kjøpe billetter og jeg har aldri vunnet noe. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg det nødvendige som måtte gjøres, og jeg gjorde det, og han ba meg vente i XNUMX dager, han vil kaste trolldommen på vinnertallene og sende dem til meg for å spille, og han ga meg virkelig vinneren. tall å spille etter XNUMX dagers arbeid med lykketallene, kan du tro at navnet mitt var det første blant vinnerne etter å ha spilt. Han fortalte meg (sønnen min alt jeg trenger at du skal gjøre for meg er å sørge for at du deler dette vitnesbyrdet med andre slik at de også kan vinne i lotteriet og redusere fattigdom. Så det er derfor jeg deler dette vitnesbyrdet med alle at hvis du ønsker å vinne i lotteriet dette er måten online tips ikke kan hjelpe deg, Prest Salami er det eneste svaret på problemet ditt med å vinne i lotteriet fordi dette er en stor gave for meg Kontakt Priest Salami i dag og vinn i lotto som meg Prest Salami e-post er [e-postbeskyttet] eller WhatsApp + 2348143757229

Del til...